ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Το Ναύπλιο αποτελεί ένα μοναδικό τουριστικό προορισμό όλη τη διάρκεια του χρόνου
και είναι σε θέση να προσφέρει στους επισκέπτες της πολλών ειδών δραστηριότητες.

ναύπλιο ξενοδοχεια - Elena Hotel

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Αυτό που μας συγκινεί περισσότερο στο ξενοδοχείο Elena είναι το να προσφέρουμε στους πελάτες μας την οικογενειακή θαλπωρή & την ηρεμία, σε συνδυασμό με την ασφάλεια & την απερίγραπτη ομορφιά της πόλης. Ασφαλές & φιλόξενο θέρετρο το Ναύπλιο με παιδότοπους, παιδικές πισίνες, προγράμματα ψυχαγωγίας & όλα τα σπορ. Αρχαιολογικούς χώρους, περιήγηση στα αξιοθέατα, λαογραφικά & αρχαιολογικά μουσεία, διασκέδαση με ελληνική μουσική & χορούς, παραδοσιακά εργαστήρια, όπου θα δείτε τους παλιούς τεχνίτες επί το έργο, περπάτημα σε υπέροχα μονοπάτια.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ

Κάθε πρωί από τις 7:00 μέχρι τις 10:30 (υπάρχει δυνατότητα & για early breakfast), οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μας μπορούν να απολαύσουν ένα νόστιμο πρωινό που αποτελείται από φυσικές γεύσεις & μερικές από τις αγαπημένες παραδοσιακές συνταγές της περιοχής με τα πιο φρέσκα συστατικά.Το πρωινό θεωρείται το κατεξοχήν γεύμα των διακοπών & η σημαντικότερη πηγή ενέργειας για μια δραστήρια ημέρα. «Το ελληνικό πρωινό δίνει την πρώτη “γεύση” από το γαστρονομικό πολιτισμό κάθε τόπου προσθέτοντας αξία στη συνολική εμπειρία των φιλοξενούμενων».

ναύπλιο ξενοδοχεια - Elena Hotel
ναύπλιο ξενοδοχεια - Elena Hotel

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

Σχεδιάστε και πραγματοποιήστε το γάμο σας σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία, με ρομαντική ατμόσφαιρα στο κουκλίστικο Ναύπλιο. Ζήστε την ωραιότερη μέρα της ζωής σας στο γοητευτικό Ναύπλιο. Ανταλλάξτε όρκους αιώνιας αγάπης στα πιο όμορφα σημεία της πόλης και χαρείτε μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους σε έναν από τους πιο όμορφους χώρους δεξιώσεων στην περιοχή. Tο ξενοδοχείο Elena υπόσχεται να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία διαμονής για το ζευγάρι, τους φίλους και τους συγγενείς με θέα το κάστρο του Παλαμηδίου και την παλιά πόλη.

KITE CENTER

Mόλις 5 λεπτά από την πόλη του Ναυπλίου υπάρχει το RADICAL KITE CENTER που με 7 χρόνια παρουσίας ασχολείται με το kitesurf & Sup, καθώς & με τη διοργάνωση αγώνων. Προσφέρει ενοικιάσεις εξοπλισμού kite & boards με όλα τα τελευταία μοντέλα από Cabrinha, North, Ion. Βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα μέρη της Ελλάδος στη Νέα Κίο Άργους με ρηχά νερά & σταθερούς καθημερινά θερμικούς ανέμους καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μπορείτε να νοικιάσετε τον τέλειο εξοπλισμό για τα πρώτα σας βήματα level 1-2 ή για εσάς τους προχωρημένους level 3 +.

ναύπλιο ξενοδοχεια - Elena Hotel
ναύπλιο ξενοδοχεια - Elena Hotel

PHOTOTOUR ΝΑΥΠΛΙΟ

Το Ναύπλιο αποτελεί γνωστό & πολυφωτογραφημένο τουριστικό προορισμό. Έτσι είναι αναπόφευκτα ιδωμένο μέσα από διάφορες οπτικές γωνίες & φακούς. Ωστόσο, δοκιμάσαμε να βρούμε σημεία που θα μπορούσαν ακόμη, να μας φέρουν σε επαφή με το άγνωστο μέσα στη ροή του οικείου περιβάλλοντος. Με το βλέμμα των ξένων μέσα μας, θα ξανακοιτάξουμε μαζί τον ιστό μιας πόλης φτιαγμένης να αμύνεται, με αρχιτεκτονική & δόμηση διαπολιτισμικά ολοφάνερες & με ποικίλες αποχρώσεις. Θα δοκιμάσουμε να τον μεταφράσουμε φωτογραφικά πάνω στις γωνίες όπου ξεπροβάλλουν η θάλασσα, οι πολεμίστρες, τα κάστρα & οι κατακόμβες της μνήμης.

ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ JEEP 4×4

Στις υπηρεσίες σας έμπειροι τοπικοί συνεργάτες, για σούπερ βόλτες με jeep στην Αργολίδα & τους γειτονικούς νομούς Αρκαδίας & Κορινθίας, με τα μοναδικά φυσικά τοπία τους! Οδηγούμε ένα μεικτό, γρήγορο, τροποποιημένο Land Rover Discovery V8 4000c, Hyundai Sanda Fe 2000c diesel & Suzuki Grand Vitara 2000c, τα οποία θα σας πάνε σε άγνωστα μονοπάτια περνώντας από ποτάμια & οδηγώντας σας σε ορεινούς δρόμους. Oι διαδρομές που σας προτείνουμε διαρκούν από λίγες ώρες έως μια μέρα αναλόγως τον χρόνο σας!

ναύπλιο ξενοδοχεια - Elena Hotel